Actualització a WordPress 2.9.1

L’altre dia va ocórrer algun problema en actualitzar automàticament —des de la zona d’administració— el blog de WordPress de la versió 2.9.0 en català a la 2.9.1 també en català. Apareixia un missatge tot indicant que tornés a intentar-ho, però en repetir el procés es quedava igual, el problema persistia.

Avui he baixat la versió 2.9.1 completa de WordPress en català (http://ca.wordpress.org/), l’he pujada al servidor on allotjo el blog per sftp, m’hi he connectat per ssh, i l’he descomprimida. A continuació he seguit els passos que indiquen a http://codex.wordpress.org/Upgrading_WordPress_Extended i ara sí, ja tinc la darrera versió sense cap error.

GD Star Rating
loading...

2 Responses to Actualització a WordPress 2.9.1

 1. Sí que hi ha comentaris ^_^
  Em sembla molt bé que finalment sembli una pàgina decent i no de fa 10 anys xD

  GD Star Rating
  loading...
 2. Avatar minterior
  minterior says:

  Doncs no, ets el primer en comentar. Moltes gràcies!! 😛
  En realitat la pàgina la vaig migrar a WordPress fa uns quasi dos mesos. Molt millor així, perquè abans quedava poc seriós, tenint en compte que treballo al món web!! jajaja.

  GD Star Rating
  loading...