Lesionat del turmell dret. Una setmana després

Avui fa una setmana que vaig anar al metge per la lesió del turmell dret que vaig patir mentre jugava a futbol amb l’equip de la nova feina a l’empresa Grupo Intercom. Per aquells que no ho sapigueu, el dia 1 de febrer vaig entrar a treballar amb ells com a responsable tècnic del projecte unAplauso.com, un classificat d’artistes.

Altra vegada he estat hores i hores esperant. Primer he anat al meu CAP on m’han tret l’embenatge compressiu i tots hem vist que el peu semblava una botifarra; la inflamació no ha disminuït, sinó que s’ha mogut del turmell cap al peu, el qual està molt més inflamat que abans. Per tant m’han enviat al carrer València com l’altre dia i allà m’han fet una nova radiografia. L’han comparada amb l’anterior i ho han confirmat: hi ha trencament 🙁

L’informe del passat dia 19 de febrer deia:

Procés actual
En la noche de ayer presentó entorsis de tobillo derecho mientras jugaba al futbol. Posteriormente dolor, edema e impotencia funcional de IED.

Exploració clínica
Importante edema a nivel de tobillo derecho con hematoma a nivel submaleolar externo. Dolor a la palpación de ligamento anterior, y maléolo externo. Limitación dolorosa de los movimientos. No inestabilidad de la articulación. Fuerza y sensibilidad conservadas. Pulsos distales presentes.

Exploracions complementàries
Rx (radiografia) tobillo: pequeña imagen que podría corresponder a mínimo arrancamiento a nivel de maléolo tibial. Importante edema circundante. No fracturas.

I el d’avui conclou:

Procés actual
Paciente con una entorsis del tobillo derecho hace una semana con una imagen compatible con arrancamiento en el maléolo tibial tratado con un vendaje compresivo.

Exploració clínica
Paciente con tobillo muy tumefacto y pie también con equimosis en el pie en los dedos y por debajo del maléolo tibial, no dolor en el pie, dolor en el tobillo tanto en el maléolo peroneal como tibial.

Exploracions complementàries
Rx: imagen de arrancamiento en el maléolo tibial y en el astrágalo.

Conclusions
od arrancamiento de maléolo tibial y en el astrágalo izquierdo.

Vaja, que estic fotut. Estaré enguixat durant 5 setmanes 🙁

GD Star Rating
loading...